Fišlařina – levingston na kostru

01.03.2014 09:53

Fišlařina – levingston na kostru

 

Byl sme s jedném pakátlem fišlařit.Von to není zrovna pakátl,ale spíš rasken,choroš.Pakátl sem musel šrajbnót,aby nebyl vymotané.

Rybas je na pasovém flečmenovi.Vágenem se musí mastit nýdr-aus.Důle vyvalit pingl na fišlařinu a káru máznót pali.Po takové makačce je splav.Kéma má věčné splav.Chlemtá co teče kromě vasrůvky.Taky dovalil načondané vajnoš a hókal temu kořínkový,ale hned to neglgal.

Do večera to bylo olt.Aj nejaká fišla se spletla.Přes noc byl kysanec.Ráno bylo potřeba šópnót nejaké futr fišlám,aby víc kósaly.Muselo se provětrat kostru s futrem na druhó stranu rybasu,tam to přihrát fišlám a mazanec curyk.Prohazunk na půl hodiny.

Než sem se přišóral curyk,tak kamoš vosondoval kořínkový tak fest,že byl zglgané na šrot a durchčil.Za chvílu mu fišla gáblovala futr.Zvuk pípáku ho postavil na olšovky.Jenomže byl fest nakóřené a dózna měla mozkovó dietu.Chtěl svingovat k fišlglackům,ale karfiól ovládal jenom půl kostry.Od vancířa navrch to chcelo mastit do předu,zbytek stepoval.Hodil skobu.Jak byl kóslé,tak při házení skoby ani nedal kolky před sebe,takže si lajvont rozhodil sandál.Ale fišlu nakonec gafl.

Takže fišlařina je fakt levingston na kostru.A s metylem tuplem.

 

Savana hokna debrecínky a sokolíci!

 

Vyhledávání

Kontakt

Matásek Géding Vodafone N975
Dnes je
Počasí Hodonín - Slunečno.cz
SEO