Pivo

13.02.2014 19:46

Domácí vaření piva: Začínáme

Domácí vaření piva: Začínáme       Většina konzumentů kvalitního piva se dříve či později seznámí s kousky z menších pivovarů, které jsou v drtivé většině případů o mnoho lepší než ty, které se prodávájí po stovkách litrů v supermarketech a v převážné části restaurací a...
13.02.2014 19:55

Domácí výroba piva se sníženým obsahem alkoholu

Domácí výroba piva se sníženým obsahem alkoholu     Připravit si doma nealkoholické pivo (tj. pod 0,5 % alkoholu) není snadné. A vlastně to ani není nutné, protože úplně postačuje pivo se sníženým obsahem alkoholu (okolo 1 %). Pokud ho není vypito více než 1 litr, není nutno se obávat...
13.02.2014 19:57

Pivo z koncentrátu

Pivo z koncentrátu     = Pomůcky = Domácí vaření piva z koncentrátů (i sladových výtažků) představuje nejjednodušší a vlastně i nejlevnější způsob domácí výroby piva. Finanční ani prostorové nároky nejsou nikterak závratné a po přečtení tohoto článku zjistíte, že stát se domovarníkem...
13.02.2014 20:01

Pivo ze sladového výtažku

Pivo ze sladového výtažku           Suroviny a pomůcky   Rozdíl mezi koncentrátem a sladovým výtažkem Začneme popisem rozdílu mezi koncentrátem a sladovým výtažkem. V skupenském stavu nemusí být v obou případech žádný rozdíl, záleží na výrobci. Častěji je však výtažek...
13.02.2014 20:07

Příprava piva z mladinových koncentrátů

Příprava piva z mladinových koncentrátů     Příprava piva z mladinových koncentrátů je nejjednodušší a nejrychlejší cesta výroby piva v domácích podmínkách. Mladinový koncentrát je mladina uvařená v profesionálním pivovaru zbavená vody. Výhodou je jistota neměnné receptury a zaručená...
13.02.2014 20:08

Pivo ze základních surovin

Pivo ze základních surovin         Základní suroviny   Slad Sladů máme k dispozici nepřeberné množství — světlé, tmavé, tuzemské, zahraniční, různě barevné a určené pro různé pivní styly a různé způsoby vaření piva. Většinu obvyklých sladů pořídíte například na eshopu Vaše...

Domácí šunka

06.03.2014 21:47

Domácí šunka

Udělat si šunku v domácích podmínkách není nic složitýho,resp.je to jednoduchý.Základem je jak asi většina tuší,maso.Maso se dá použít jakékoliv.Drůběží,vepřový,hovězí,jehněčí,divočina,....(např.kuře,krůta,králík,prase,kočka,ježek,pes,netopýr,.... :-) to je sranda! )."Výrobci" nebo spíš...

Tlačenka

V této rubrice nejsou žádné články.

Ryby "na kyselo"

11.05.2014 07:09

Ryby "na kyselo"

Ať už se chystáte dělat rybý salát,zavináče,rybý očka nebo jinou bezva baštu z ryb ny „kyselý“ způsob,bude nejlepší si nějaký ty rybyčky nachystat doforoty aby jste se s tím nemuseli piplat pokaždé. Nakládané ryby na všechno Tento recept slouží k naložení ryby , která je připravena na další...

Vyhledávání

Kontakt

Matásek Géding Vodafone N975
Dnes je
Počasí Hodonín - Slunečno.cz
SEO